VIP-Chauffeur service

Waarom kiezen voor een privé chauffeur?

Een chauffeur biedt in verband met de toegenomen drukte op de Belgische wegen en de behoefte om efficiënter om te gaan met kostbare tijd,

Uw voordelen op een rij:


    U bespaart kostbare tijd.

    Minder werkdruk omdat u tijdens uw reis nog kan werken.

    U raakt niet gespannen door irritaties in het verkeer

    Dankzij uw gediplomeerde privechauffeur komt u veilig aan.

    U wordt voor de deur afgezet.

    U roept uw privechauffeur op wanneer u hem nodig heeft.

    U hoeft tijdens uw zakendiner niet de wijn over te slaan.


Deze voordelen vertalen zich niet alleen in besparing van tijd en geld, maar ook in minder werkdruk en een grote mate van ontspanning. Zo kan er rustig achterin de auto worden gewerkt terwijl uw privechauffeur zorgt dat u keurig op tijd aankomt op uw afspraak. Chauffeurdiensten is een vak.Wij plannen al uw ritten zeer nauwkeurig en houden rekening met alle voorkomende verkeerssituaties. De opdracht van uw privechauffeur is om u op tijd en veilig op uw afspraak af te zetten.

Praktisch

Betaalbaar

Nu u alle voordelen gelezen heeft bent u wellicht overtuigd dat een privechauffeur ook voor u een prima oplossing zou kunnen zijn. Zeker wanneer u zich realiseert dat de kosten van een privechauffeur zich eenvoudig laten terug betalen gezien de voordelen.


Tarieven

Prijs op aanvraag.


Reservatie

Wanneer u heeft besloten om gebruik te maken van de chauffeursdiensten van VIP-Carservice, is de volgende stap om uw privéchauffeur te reserveren. Dit gaat zeer eenvoudig door via deze website een contactformulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen.


Annuleringskosten

Bij annulatie uiterlijk 48 uur voor uitvoering van onze diensten, wordt een minimale afname van 3 uur in rekening gebracht.